Stimati colaboratori, dragi prieteni,

Renasterea judou-lui timisorean a fost un vis si un gând care nu mi-au dat pace. În luna octombrie a anului 2011 am asezat primele caramizi întru  punerea lui în aplicare. A fost un drum anevoios, presarat cu esecuri si cu reusite, cu emotii si cu dinti scrâsniti, cu momente de bucurie suprema si cu dintr-acelea întesate cu lacrimi amare. A fost si înca este un drum pe care merg, umar la umar, alaturi de oameni exceptionali – care au considerat potrivit sa fie parte a visului meu.
Am început timid, împreuna cu judoka din Lugoj, Arad si Oradea. Ne-am dorit, am sperat, am muncit. Fiindca telul nostru a fost si este acela de-a deveni cei mai buni.
         În acest moment, JUDO PHOENIX înseamna trei sectii si patru antrenori (Marius Sosu, Ghena Becciu, Raoul Jurca si Louis Jurca). Este cel mai numeros club din România si, da, în urma rezultatelor obtinute la Campionatul National, putem spune – fara tagada – suntem cei mai buni!
         Va transmitem mai jos pleiada de medalii obtinute de catre sportivii nostri:
Jaqueline Dohor - Campioana Nationala
Mario Corsei - Campion National
Ianis Capsali  - Vicecampion National
Raluca Frentiu - Vicecampioana Nationala
Luca Manea – Medalie de Bronz
Brianna Sperlea – Medalie de Bronz
Alex Novac – Medalie de Bronz
Robert Bulai – locul al V-lea
Adrian Georgiu – locul al X-lea
         Meritul este al lor, al famiilor care îi sustin si al antrenorilor care le-au fost alaturi. Fiecare dintre aceste medalii a fost cucerita cu perseverenta, cu sacrificii, cu munca enorma si cu speranta ca, toate cele enumerate, vor fi rasplatite. Si-au fost. Din plin. Acest an competitional pare a fi încununarea crezului meu suprem: iubesc ceea ce fac, fac ceea ce iubesc. Dedicarea si abnegatia noastra, a tuturor celor implicati, n-au fost în zadar si suntem recunoscatori pentru asta.
Gândul meu bun se îndreapta, de asemenea, înspre câteva persoane fara de care mi-e greu sa gândesc cum c-am fi ajuns atât de departe. Multumiri, asadar, lui Daniel Dragomir, Elenei si lui Ioan Biianu.
         Nu ne vom opri aici. Consideram rezultatele acestui an competitional ca fiind un alt început de drum. De aceasta data nu al revigorarii/renasterii judo-ului timisorean, ci al ducerii acestuia pe cele mai înalte culmi ale succesului.
        Cu respect si consideratie,
        
         LAURENTIU JURCA
        
         ACS JUDO PHOENIX
Copyright Judophoenix Timisoara 2012 - 2017
Realizat Ceam Rom S.R.L.
Bine ati venit pe site-ul
Clubului de judo
PHOENIX TIMISOARA